Top Tv Shqip 1.3 [free]

وصف

Top Tv Shqip Aplikacioni me i ri i cili vjen me nje Pamje Ndryshe nga cdo Aplikacion tjeter.
1. Ne Top Tv Shqip mund te shikoni mbi 70 kanale shqiptare
2. Kualitet dhe stabilitet ne kanale pa ngecje dhe pa nderprerje
3. Dizenjim ndryshe me ngjyrat e pershtatura Afersisht "Dark Mode" per mbrotjen e syve ndaj rrezeve
4. Pamja e videos si ju deshironi Portret ose Landscape (Peizazh)
5. Funksionon ne cdo paisje Android si : Celular , Android box, Smart Tv Android.
Top Tv Shqip Aplikacioni qe ndodhet gjithmon pran jush!

تعليق المحرر

إصدارات قديمة

تحميل بواسطة رمز الاستجابة السريعة
  • اسم التطبيق: Top Tv Shqip
  • لينة الفئة: تسلية
  • كود التطبيق: com.kanale.channelks
  • أحدث إصدار: 1.3
  • الشرط المطلوب: 6.0 أو أعلى
  • حجم الملف : 9.4 MB
  • تحديث الوقت: 2020-05-23