Peskac 2.61.32 [free]

وصف

Peskac game is a classic cards game which is mostly played by albanians and is more or less similar to the Hearts game. The game is played by 4 players and contains two
subgames: the game of Hearts and the game of Sevens(7). Games are played repeatedly five times, one after each.
Rules of Hearts game:
Each player gets 13 cards from A to K (no Jokers are used) at the beginning of the game. The game starts by dealing the 2♣ card. Each player plays one card of the same
suit, if they are not able to do so, they can play any card. Each four cards played, is called a Hand. The hand is won by the player who played the highest value card of
the suit that was led. Hand's points are calculated as follows:
K♠: - 16
Q♥: -6
2♥, 3♥, 4♥, 5♥, 6♥, 7♥, 8♥, 9♥, 10♥, J♥, K♥, A♥: -2
Q♣, Q♦, Q♠: -4
Other suits have no points
Each Hand itself has +2 points.
The game is won by the player who gets less minus points or when possible, more plus points. We hope in a near future to release the game of Sevens as well. Any of your
suggestions is welcome.
Rules of Sevens game:
Each player gets 13 cards at once. The game starts with the 7 of Diamonds then players should place cards of same suit in order to be one greater in value of the last card
placed. Players can also open another 7 card and continue playing likewise. If a player doesn't have a playable card, the previous player passes him a card and so one.
Game continues till there is just one player left with cards in his hand. The first player gets 32 points, the second 16, the third 8 and the last one gets 4 points.
in Albanian:
Loja Peskaç, është një lojë klasike me letra, mjaft e njohur për shqiptarët. Loja luhet me katër persona dhe përbëhet nga dy nënlojë:
-Loja e Kupave ose siç njihet ndryshe edhe si loja e Minuseve
-Loja e Shtatave.
Në lojën e Kupave, letrat ndahen në drejtimin orar duke i lënë çdo lojtari 13 letra. Pasi ndahen letrat, lojtarët janë të detyruar të hedhin njëri pas tjetrit, nga një
letër, ku një katërshe letrash e hedhur quhet Dorë. Loja që në fillim niset me 2♣, pastaj në çdo dorë hidhet sipas lules së letrës që është hedhur në fillim të Dorës
përkatëse, dhe nëse nuk kemi nga ajo lule mund të hedhim një letër me lule çfarëdo. Pasi kanë hedhur të gjithë lojtarët nga një letër, letrat i merr lojtari me lulen më të
madhe, sipas letrës së parë të Dorës. Çdo letër ka pikët e saj përkatëse (+ ose -), ku letra me më shumë pikë minus është K♠. Lojtarët mundohen të marin sa më pak pikë
minus ose nëse është e mundur edhe plus.
Në lojën e Shtatave lojtarët marin nga 13 letra dhe fillojne lojen me lojtarin qe ka 7 karro. Pastaj me rradhe hedhin letra nje me te madhe se letra e fundit e hedhur.
psh: 8karro, 9 karroetj. LLojtaret mund te hapin nje shtate tjeter ose te kerkojne leter mga lojtari pararendes nese nuk kane leter te mundshme per ta hedhur. Loja për
momentin mund të luhet vetëm me lojtarë robotë, pra jo Online Multiplayer me shokët. Shpresojmë që të zhvillojmë edhe versionin multiplayer të saj në një të ardhme sa më
të afërt.
Presim mbështetjen dhe sugjerimet tuaja.
Faleminderit!

تعليق المحرر

إصدارات قديمة

تحميل بواسطة رمز الاستجابة السريعة
  • اسم التطبيق: Peskac
  • لينة الفئة: ألعاب بطاقة
  • كود التطبيق: com.pese.katesh
  • أحدث إصدار: 2.61.32
  • الشرط المطلوب: 4.1 أو أعلى
  • حجم الملف : 4.31 MB
  • تحديث الوقت: 2019-08-23